Stora scenen i parken: 18.00

O-Hund eller Olof Ebbesson Dehlin, som han egentligen heter, har utan tvekan varit en av de största på underground hiphop/reggae-scenen de senaste tio åren. Han blev även känd via battlerap-scenen tack vare sitt lekfulla och spontana uttryck och har till dagens datum jobbat i en mängd olika konstellationer däribland grupperna Djungeln och Lide Najs. O-Hund är känd för sin grymma live-energi vilket har lett till att han värmt scenen åt artister som Chords, Kabaka Pyramid, Richie Spice, Syster Sol, Dani M och Looptroop. Idag jobbar han både med nya soloprojekt och har även börjat ge sig in i producent-rollen.

Anton Antonio D Dahlrot. 2014 var Anton den första svenska reggaeartisten någonsin att komma 1:a på P3 Osignat – Topp 10 med sin singel ’Solen Stiger Upp’. 2015 släppte han sin debut-EP ’Från Karlshamn till Kingston’ som är producerad av Dani Prod och som gästas av General Knas och Promoe. Den blev hyllad av media och hans singlar har haft rotation på P4, P3 och P3 Din Gata. EP’n blev även nominerad till GAFFA-priset och på Manifestgalan. Arbetet med ’Från Barnsben Till Gravsten’ påbörjades 2016 och EP’n består av 7 spår. Låtarna har arbetats fram på Same Plate Music och André Roots Records i Göteborg samt i Djungelstudion i Eslöv.

DJ Lion turnerar flitigt och backar flera artister såsom General Knas, Governor Andy, Papa Dee, O-Hund, Antonio D och många fler.

Tillbaka till förstasidan